A la seu de Nuñez y Navarro, per parlar de tu a tu

Aquest dimecres dia 29 hem aparegut per sorpresa dins la seu de l’empresa del constructor i malfactor Josep Lluís Nuñez i Navarro del carrer Urgell de Barcelona. Una quinzena de membres actius del veïnat del barri ens hem adreçat a recepció per reclamar una cita de caràcter urgent amb els responsables de les promocions que pretenen construir al barri, Miquel Montoliu i Rut Gilberte, amb qui prèviament s’havia intentat contacte telèfonic.

Ens ha atés el director de marquèting proposant-nos una cita pel proper dilluns 3 d’abril al matí, dia en el qual esperem tenir més informació al respecte.

L’acció s’emmarca en la campanya que seguim al barri contra les intencions d’aquesta empresa insaciable a qui adreçàvem una carta signada per una quinzena d’entitats del barri on li demanem explicacions per l’urbanicidi que ha contribuït a fer al cor de Vallcarca, on pensem que l’empresa Nuñez i Navarro s’ha enriquit i també ha especulat en excés.

Aquest és el text de la carta que li hem fet arribar:

A l’atenció de NyN.docx

Tota l’acció ha estat enregistrada en vídeo, però aquest és d’un moment puntual en que treballadores de l’empresa es dirigien al veïnat:

//platform.twitter.com/widgets.js

A la seu de Nuñez y Navarro, per parlar de tu a tu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s