El 10 de juny, tirem el mur i eixamplem la vorera!

Al carrer Farigola número 24, a part d’un habitatge amb veïnes i un taller d’autoreparació de bicicletes, hi ha un mur alineat amb la vorera que fa que el pas del veïnat a peu sigui difícil i perillós en aquest tram. La vorera existent és exageradament estreta en una curva amb molt poca visibilitat tant pels vianants com pels vehicles que hi passen.

Amb l’objectiu d’eixamplar la vorera, i en un acte de cooperació i convivencia veïnal, creiem important enretirar el mur construït per l’ajuntament en aquesta part del barri afectada per l’MPGM. No volem que l’afectació urbanísica que es manté en aquest espai repercuteixi encara més negativament entre les veïnes de Vallcarca, i més en concret, entre les veïnes que passem per aquest punt cada dia i que volem contribuir en la reconstrucció del nostre barri amb les nostres idees i amb els nostres recursos.

Després de demanar reiteradament que s’estengui la suspensió de llicències de construcció en aquesta Unitat d’Acció UA3 (propietat de les constructores Núñez i Navarro i Fité), i de demanar que no s’atorguin més llicències ni es deixi construir en tot l’àmbit del carrer Farigola fins que no es resolgui el procés de participació post-concurs amb una visió de conjunt del barri, les veïnes ens veiem obligades a sortir un cop més al carrer, per treballar on més en sabem -que és entre nosaltres i per a nosaltres- i fer de l’espai públic un espai comú per a totes. El barri de Vallcarca el fan i el defensaran les seves veïnes.

De la mateixa manera que ho reivindicàvem a la manifestació del passat 13 de maig, no podem permetre que l’afany especulatiu d’uns pocs repercuteixi en el dia a dia de les veïnes de Vallcarca, i per això seguim actuant als espais afectats urbanísticament en favor del veïnat amb accions reivindicatives com aquesta.

Així que el proper 10 de juny, tirem el mur i eixamplem la vorera!

Assemblea de Vallcarca

Juny de 2017

El 10 de juny, tirem el mur i eixamplem la vorera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s