Núñez y Navarro rep una resposta contundent del barri

Aquest dilluns Núñez y Navarro s’ha trobat amb la nostra oposició veïnal davant de les seves intencions de començar a fer prospeccions geotècniques al solar de Farigola, 5, on té intenció de construir una primera promoció de 16 pisos. En questió d’una hora i davant de la mobilització veïnal han retirat la maquinària de la zona.

Encara s’han d’aclarir per escrit les condicions que tindran aquests habitatges i els de la resta de promocions privades, per la qual cosa estem a l’espera d’una nova reunió amb els responsables de Núñez y Navarro. En qualsevol cas, s’havia convocat una concentració a les 19h davant de la Fusteria, des d’on -després d’un incident amb un conductor que ha accelerat amb agressivitat encarant-se als manifestants- ens hem desplaçat per l’avinguda Vallcarca i el carrer Farigola fins al solar en qüestió.

Al final de la mobilització s’ha desplegat la pancarta amb el lema ‘Vallcarca no serà un barri per rics, serà un barri popular’, s’han llençat bengales i coets de colors i s’ha llegit aquest manifest:IMG_20181127_044451_072

Núñez y Navarro rep una resposta contundent del barri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s