EL CAS FRANCISCO: UN SÍMPTOMA DELS NOSTRES DIES

Des de l’Assemblea de Vallcarca ens fem ressò de la situació de mòbing que està patint en Francisco López, un veí desnonat que vivia al carrer Maignon, 6.

Som un grup de persones que vivim al barri de La Salut a la banda de Maignon / Mare de Déu del Coll/Repartidor i carrers adjacents. Des d’abans de l’estiu ens hem organitzat davant la brusca irrupció al barri de promocions immobiliàries que canviaran el nostre perfil urbanístic, el perfil humà i l’econòmic.

El primer pas ha estat el desnonament -ara declarat nul per un jutjat- d’en Francisco López, un veí amb contracte indefinit que és al carrer sense indemnització ni reubicació a cap altre habitatge. El Districte s’ha posat d’esquena davant els fets i ha manifestant que la llei és la llei, però a l’hora de donar el permís d’enderroc no van recordar que la llei té el seu ritme i ara, quan en Francisco ja és al carrer, s’ha determinat la nul·litat del procés. En Francisco pot rebre les claus del seu pis, el qual ja és inhabitable perquè la propietat l’ha desfet per dins. L’actual propietat és un fons d’inversió dels que compren barat, venen car i deixen el barri ple de problemes. A més, els seus mètodes són impresentables: coaccions, mentides, manca d’humanitat, etc.

Considerem que la gestió tècnica i política del cas ha estat nefasta, que el Districte no ha fet res per trobar una solució i que el senyor Farriol, Conseller de Districte,  o és incapaç, o ignora el significat de la paraula “social”, o s’ha equivocat de partit polític o bé ha après a mimetitzar-se amb la paret del seu despatx de manera que ha aconseguit ser invisible. Una acció política semblant a l’aigua: inodora, incolora i insípida.

Davant d’aquests fets, des de l’Assemblea del Veïnat Amoïnat exigim:

– Reallotjament immediat del Francisco.
– Disculpa pública del regidor del Districte.
– Compensació per danys morals al Francisco.
– Dimissió dels responsables públics de l’encobriment d’aquest desnonament il·legal
– Investigació de l’empresa promotora del desnonament.
EL CAS FRANCISCO: UN SÍMPTOMA DELS NOSTRES DIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s